12 Mar 2008 @ 12:46 AM 

For første gang skal jeg skrive om noe bra her på nakkeskudd.no 🙂 Det er et firma som driver webhotell/web hosting. Hostgator (klikk på navnet for å besøke dem) er et selskap fra USA hvor jeg har får utrolig god support og service, jeg får til og med svar på support 24 timer i døgnet. Ikke bare mellom 0900 og 1700 slik som her til lands. Mye bedre service enn jeg har fått fra noen norske webhoteller. Og de har en live chat som svarer på hosting eller andre relaterte spørsmål med en gang, enten man er kunde eller ikke. Jeg har to kontoer der nå.
🙂

Som en bonus får man et gratis domene når man signer opp, supert. Og har man allerede et norsk .no domene eller hvilket som helst annet domene kan man bare be registraren hvor man kjøpte domenet peke mot Bluehost sin server. Hastigheten står ikke noe tilbake for hastigheten på norske web hoster, snarere tvert i mot. Og man kan ha så mange domener man vil på kontoen, ha så mange epost og ftp kontoer man vil, det skulle jeg likt å sett i Norge. Pøh, jeg har allerede glemt de norske web-hotellene som bare gir deg hjemmestrikkede kontrollpaneler man ikke skjønner noe av.

Hvorfor skal man ta til takke med norsk service og priser når man lever i et globalt samfunn? Hostgator bruker cPanel som er standard og det følger med gratis software på alt man trenger til forum, butikk eller hva som helst. Og prisen pr. mnd. er den samme som 3 liter melk. Åhh, som jeg digger det. Ikke norsk web hosting på meg mere takk. Det er ikke ofte jeg anbefaler noe, men sjekk ut Hostgator hvis du er ute etter no nonsense web hotell. Noe slikt finnes desverre ikke i Norge.

Men ok da, det er vel alltid noen som må bruke norske webhoteller. Og må du ha det så er Disse hjemmesidene et godt alternativ.

Posted By: nakkeskudd
Last Edit: 02 Oct 2012 @ 03:10 PM

EmailPermalink
Tags
Categories: dritt


 

Responses to this post » (10 Total)

 
 1. picxx says:

  Har selv hatt bluehost som webhost et par års tid for en stund siden, og det er et flott alternativ til et norsk webhotell. Eneste jeg ikke helt likte var et noe uoversiktelig kontrollpanel, men jeg er nok ikke den rette til å si det all den tid jeg pr. i dag har opptil flere virtuelle hos dreamhost 😛

 2. Reidun says:

  Ja det er noe med de norske som ikke holder mål. Jeg har prøvd tre forskjellige norske web hoteller, men det har vært mye kluss. Drar til utlandet med sidene mine nå. Du får liksom webstandarden i Amerika. Lykke til!!

 3. nakkeskudd says:

  Mulig de har skiftet kontrollpanel siden du var der picxx, for enklere skal det godt gjøres å få det.

 4. Sigve says:

  Jeg kan ikke akkurat si at websidene dine er det raskeste jeg har vært borti!
  Det er flere ulemper med å bruke en amerikansk webhotell leverandør, f.eks hastigheten eller tiden det tar å laste innholdet til norge for å si det litt enkelt, som vises igjen på flere sider.
  Så har du engelsk support, noe som ikke passer for alle. Og når du snakker om bluehost så er det ikke akkurat billig med 35kr pr.mnd når du kan få noe av det samme host en god norsk host til 10kr pr.mnd.

  Det finnes mange dårlige og mange gode norske webhoster. Du har f.eks flere store firma som one, cliche, web10 som har noen greie priser, men generelt dårlig på kundeservice og store begrensninger på sine webhotell…

  Det finnes flere gode norske leverandører som f.eks subsys og webhuset, men en leverandør skiller seg ut etter mine erfaringer å det er proisp.no ! De har ingen begrensninger og en fantastisk support og pris! proisp er absolutt å anbefale hvis du bruker cms systemer som joomla etc.

  Erfaringer fra andre brukere sier også det samme hos meg. Så jeg er glad jeg har funnet PROISP!

 5. nakkeskudd says:

  Hei Sigve.
  nakkeskudd.no ligger faktisk ikke på bluehost nå. Og PROISP har jo begrensninger på alt bortsett fra trafikk. Hvordan kan du da si at de ikke har begrensninger?

 6. Abplei says:

  Har nå hatt shed49.com som webhotell for våre 3 nettsider i flere år.

  De har hatt sine problmer tidligere, men da har de gitt en tilbakemeldig, forvarsel eller i det minste svart på telefonen.

  Nå i de siste månedene har de hatt så mye trøbbel at de nå har sluttet å svare på mail og telefon. Telefonene er alltid avslått når trøbbel oppstår. Hjemmesidene er ofte nede i flere dager av gangen, og mailene er et eget kapittel..huff..

  Har hørt fra andre at de til og med har klart å rote bort hele nettsider.

  Skygg unna shed49.com da de er en gjeng med useriøse guttunger.

 7. Arbi says:

  Takk for tipset! Nå har jeg konto hos BlueHost.com jeg også 🙂

 8. Tor says:

  nakkeskudd: hvor er det proisp har begrensninger? hva betaler du pr.mnd hos bluehost?
  abplei: har hørt og lest det samme om shed49 jeg også. styr unna.

  Lag egne hjemmesider da vel.
  Hjemmeside
  Webside

 9. Petter says:

  PROISP suger. Har hatt tre siter der og bare kødd med jevne mellomrom. Kjapp feedback som regel men bare knot. Møkk.

 10. Rune says:

  Shed49! Bare prakk og dårlig funksjonalitet. Straks jeg setter meg ned på ftp og skal jobbe litt med noen sider er det ikke kontakt å få med server. Dette har pågått siden 2007. Mandag morgen kl 6:30 som Søndags kveld klokken 23:00. Shed 49 styr langt unna.

Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 4
 • Posts/Pages » 33
 • Comments » 230
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

Hvordan ?  No Child Pages.

Hvem ?  No Child Pages.