For første gang skal jeg skrive om noe bra her på nakkeskudd.no 🙂 Det er et firma som driver webhotell/web hosting. Hostgator (klikk på navnet for å besøke dem) er et selskap fra USA hvor jeg har får utrolig god support og service, jeg får til og med svar på support 24 timer i døgnet. Ikke bare mellom 0900 og 1700 slik som her til lands. Mye bedre service enn jeg har fått fra noen norske webhoteller. Og de har en live chat som svarer på hosting eller andre relaterte spørsmål med en gang, enten man er kunde eller ikke. Jeg har to kontoer der nå.
🙂

Som en bonus får man et gratis domene når man signer opp, supert. Og har man allerede et norsk .no domene eller hvilket som helst annet domene kan man bare be registraren hvor man kjøpte domenet peke mot Bluehost sin server. Hastigheten står ikke noe tilbake for hastigheten på norske web hoster, snarere tvert i mot. Og man kan ha så mange domener man vil på kontoen, ha så mange epost og ftp kontoer man vil, det skulle jeg likt å sett i Norge. Pøh, jeg har allerede glemt de norske web-hotellene som bare gir deg hjemmestrikkede kontrollpaneler man ikke skjønner noe av.

Hvorfor skal man ta til takke med norsk service og priser når man lever i et globalt samfunn? Hostgator bruker cPanel som er standard og det følger med gratis software på alt man trenger til forum, butikk eller hva som helst. Og prisen pr. mnd. er den samme som 3 liter melk. Åhh, som jeg digger det. Ikke norsk web hosting på meg mere takk. Det er ikke ofte jeg anbefaler noe, men sjekk ut Hostgator hvis du er ute etter no nonsense web hotell. Noe slikt finnes desverre ikke i Norge.

Men ok da, det er vel alltid noen som må bruke norske webhoteller. Og må du ha det så er Disse hjemmesidene et godt alternativ.