gris oljefondet             revolver

Oljefondet er verens største fond, verdt over 1000 milliarder kroner.
Oljefondet ville ikke ha gått ut av lyssky og lugubre verdensomspennende megafirmaer uten sterkt press gjennom media og av pressgrupper som Fremtiden i våre hender, Bellona og andre såkalt politisk korrekte organisasjoner og enkeltpersoner. Dette viser jo at forvalterne som er ansatt i oljefondet ikke har skrupler, hverken når det gjelder moral eller etikk, og politikeren dilter etter. Disse forvalterne som forøvrig er den norske stats best betalte ansatte(noe de forsåvidt bør være siden de har ansvaret for 1000 milliarder kroner), de bør snarest øves opp i empati, det er lov til å tenke på andre selv om man har det bra selv.

Det er ikke småtteri endel av de store multinasjonale firmaene har på rullebladet, vi snakker om barnearbeid, utnyttelse av mennesker i fattige land, mineproduksjon, lokal forurensing i stor skala, atombombeproduksjon, brudd på menneskerettigheter o.s.v. o.s.v. , kan fortsette i det uendelige. Det er bare et parti som ikke vil legge restriksjoner på hva Norge skal investere i og som vil at Norge skal kunne støtte opp om de nevnte herligheter, gjett hvilket.  Det er lett å gjette hvilket parti, ikke sant ? men hvorfor de mener det, det klarer jeg ikke å gjette.

Alternativ til oljefondet ? Leste et sted om en som ville vi skulle bruke penger på turistnæringen i Norge, f.eks. hogge ut en 2469 meter stor penis av Galdhøpiggen. Den hadde ihvertfall jeg reist langt for å se. Ellers så har jeg endel Nigeriabrev liggende som vistnok skal gi god avkastning. Forslag til alternative investeringsobjekter mottas med takk.

barnearbeid  +  barnearbeid  =  skrue pengebad