15 Jul 2008 @ 10:52 PM 

Om man bruker kredittkort eller ei. I det siste har bensin blitt en god del dyrere. Vi i Norge har fortsatt den billigste bensinen i Europa sett i forhold til hvor mye vi tjener, men det er ingen grunn til ikke å betale minst mulig for bensinen. CRESCO er et firma som gir deg et kredittkort hvor man sparer en viss prosentsats av bensinprisen hver gang man tanker. Klikk på denne linken her for å se på siden deres.
Det er bedre å bruke et slikt kredittkort enn å la oljeselskapene beholde all profitten selv. De grådige oljeselskapene kjører oljeprisen og dermed bensinprisen i vært så mye de bare makter og da må man ta i bruk de midler som er nødvendige for å holde prisen nede.

CRESCO kredittkort er en metode som fungerer. Man merker det når man sparer tusenlapper i året 🙂

Lykke til 🙂

Posted By: nakkeskudd
Last Edit: 21 Dec 2012 @ 03:19 PM

EmailPermalink
Tags
Categories: dritt


 

Responses to this post » (10 Total)

 
 1. Jon K. says:

  Tja, det er vel ikke bare oljeselskapene som er grådige når det gjelder olje prisen og bensin prisen? Hva med den norske staten som håver inn? Hva hjelper det med kredittkort der i gården?

 2. Jensemann says:

  Det er vel samme hvem som tar pengene? Det sier seg jo selv at man sparer når kortet du bruker gir prosenter på pumpeprisen. At staten tar sitt, deter helt sant det, men det er det som finansierer skole, vei, helse og alt annet som staten betaler for. Ikke skyld alt på staten, oljeselskapene er grådige, det er sant.

 3. Rypa says:

  Hallo, det er oljeselskapene som er prisdrivere nå. Med oppimot $150 i oljepris så kommer bensinprisen til å øke betraktelig mere etterhvert også. Et slikt kreditkort som det snakkes om her eller andre metoder for å spare på utgiftene blir viktigere og viktigere etterhvert også når prisene kommer opp i mot 17-18 kroner per liter.

 4. nakkeskudd says:

  I tillegg til å bruke kredittkort så må man følge med på bensonprisene i orådet der man bor. Husk den gode gamle regelen om at det er billigst på søndager og dyrest på mandager. Det er ofte to kroner i forskjell for litereen og det merker man godt hvis man kjører en del. Passer man på dette samt bruker kort rabatt med kredittkort så sparer man mange tusen i året.

 5. Regger23 says:

  Er dette en diskusjon om bensinpriser eller om de korta man bruker for å kjøpe bensin??? Hvis man skal diskutere priser så må man opp på et litt høyere nivå en det som er vist her tidligere. Det er vel ingen tvil om at staten tar mye av pengene vi betaler for bensinen? Og ta bensinen ville ha vært langt billigere om staten hadde tatt mindre? Enig? Det er enkel logikk det da. Og den beste metoden for å spare på utgiftene er å fylle tanken på Søndag og det med hjelp av kredittkort hvor man sparer mange prosent. Så kan dere si at oljeselskapene er grådige hvor mye dere vil, men det er staten også!

 6. På Gølvet says:

  En annen ting som driver oljeprisene i været er kriger og økt rissiko for krig. Oljeprisene spretter i været når USA nå truer med å angripe Iran…

 7. nakkeskudd says:

  Og når Iran truer med å angripe Israel og Israel svarer med samme mynt. Elendighetene i Midt-Østen koster folk i fattige land over hele verden veldig dyrt. Prisene går f.eks. opp i Colombia når Israel truer Iran…

 8. Fatamorgan says:

  Jeg har brukt kredittkort fra cresco hver gang jeg har fyllt tanken i ett år nå og har spart på det. Jeg sjekker også prisene rundt omkring og kjøper billigst på søndager. Nå skal det sies at jeg er en storforbruker av bensin, jeg kjører rundt 50000 km i året, men jeg tror at de som kjører mindre også kommer til å merke rabatten man får gjennom det kortet godt. Et annet tips, bot du nær grensa så fyll i Sverige.

 9. regutt says:

  Les mere om kredittkort ?

 10. Chris says:

  Har også fylt med kredittkort i mange år. I tillegg fyller jeg ALLTID full tank på søndager/mandag morgen. Mye å hente på dette på sikt.

Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 4
 • Posts/Pages » 33
 • Comments » 230
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

Hvordan ?  No Child Pages.

Hvem ?  No Child Pages.