I disse dager er livene våre travlere enn noen gang. Vi bruker mer tid på kontoret eller på veien enn vi gjør i våre egne hjem. Livet vårt har blitt så hektisk at vi virkelig trenger å gjøre en innsats for å bremse opp og slappe av. For mange av oss kommer dette ikke lenger naturlig og vi må tvinge oss selv til å finne roen og slappe av. Et hjem som er uorganisert er ikke et avslappet hjem å komme til. Det er noen få enkle og helt grunnleggende trinn vi kan gjøre for å gjøre hjemmene våre mer harmoniske og fredelige å gå tilbake til på slutten av en travel dag. Her får du våre beste tips til hvordan du kan skape en avslappende atmosfære i ditt hjem.

Stilfulle hvilemøbler

Høres det fristende ut med et deilig sted å krølle seg sammen med en god bok? Den perfekte prikken over i-en på sitteplasser i stuen eller et fargerikt innspill for å lyse opp et kjedelig hjørne – hvilestoler og lenestoler er svært allsidige møbler som kan utføre mange forskjellige funksjoner i hjemmet.

Sett deg godt tilbake i en god lenestol, og nyt tiden i ditt eget selskap. I motsetning til en sofa, settes dine preferanser i sentrum og du får tid til å falle til ro og hvile deg. Det beste av alt er gjerne at lenestoler og hvilestoler ikke bare er det ultimate tilvalget for å skape en avslappende atmosfære, men de lar deg eksperimentere med farger, mønster eller form. Sett farge i hjemmet med denne kubelenestolen i gul eller denne nydelige klassiske lysegrønne lenestolen i et unikt design. Eller velg blant disse mange modellene av hvilestoler og lenestoler og finn din favoritt.  

Salongbord: Hjemmets innbydende perle 

Et salongbord er ofte stuens og hjemmets perle. Den delen av stuen hvor vi samles sammen med gode venner og familie. Det er nettopp derfor et salongbord er viktig når det kommer til hvilken atmosfære du vil skape i hjemmet.  

For det første må salongbordet ha riktig størrelse. Et overdimensjonert salongbord til et lite område, kan ofte føles massivt og tungt, og vil motvirke effekten av et avslappende område. For en mer elegant og avslappet stil kan du gå for et mindre salongbord i eik, som vil gi den perfekte moderne sjarmen til hjemmet. Har du derimot større plass i stuen, vil et salongbord i røkt eik gi en naturlig og varm tone til hjemmet, som virkelig vil være innbydende for både en selv og gjester som kommer på besøk.