2for1.no eller dinnerfortwo.no som de også kaller seg trekker opptil ti kroner per SMS melding de sender ut fra nummer 2460. Dette er meldinger som er ren reklame og sendes til personer som ikke er medlem. 2for1.no eller dinnerfortwo.no sender ut sms-meldinger til mennesker som tidligere har vært interessert, men ikke meldt seg inn hos dem.
Oppdager du at du er trukket 10 kroner pr melding du har fått fra 2460 er dette kanskje penger som du aldri skulle ha betalt. 2460 sender ut 4-8 sms-meldinger pr mnd og det vil si at 2for1 urettmessig inkasserer store penger.no hver måned. Det er selvsagt ulovlig å ta betalt for ubestilt reklame.

Andre som har vært borti dem her: Om 2for1 på freakforum

carsten-2for1_small

Hvis du oppdager at du er belastet fra 2460 kan du kontakte 2for1.no og forlange pengene tilbakebetalt, finn kontaktadresse her: http://2for1.no/
Selvfølgelig er det en mulighet å kontakte forbrukerrådet hvis man har problemer med å få pengene tilbake. Beste metoden for å unngå trøbbel med er selvfølgelig å aldri gi 2for1.no eller dinnerfortwo.no noe telefonnummer de kan sende sms til.