Det er utrolig at folk biter på annonser om kredittkort hele tiden. Det er bare rett og slett svinedyrt å bruke penger man får via de kortene. Ta for eksempel denne siden, her er det bilder av luksus opp og ned i mente. Det gis inntrykk av at det er eksklusivt og dyrt, det man ender opp med er gjeld. Og det man får er da faktisk bare et vanlig kredittkort og bruker man det på luksus som man ser på bildene så må man regne med at luksusen blir skikkelig dyr. Skal du ha slike ting så bør du ha råd til å betale alt kæsj kontant.

Og etter den søte kløe kommer den sure svie (som oftest), da er det tilbake til striskjorta og havrelefsa eller ihvertfall en hverdag som man har råd til bittelitt mindre enn før man brukte disse kredittkortpengene.

Mannen i videoen har det som mange andre, føler at gjelda forfølger han videre i livet og plager han. Å få gjeld pga kort er ofte utrolig unødvendig, noen ganger er det bare bagateller som får folk til å skaffe seg slik gjeld. Bare dropp den ferien da, eller de restaurantbesøkene. Forresten mange som skaffer seg gjeld i ferien, eksempel på det, men det går an å ha seg en knallbra ferie uten å få masse gjeld pga uvettig kredittkortbruk. Man må faktisk ikke ha luksus på en ferie, det kan være luksus nok å være et helt stille sted, bare med selskap av ei fiskestang, eller bare å ligge helt stille midt på vidda og se opp i skyene.

Det er vel bare en ting som gjelder, TENK!!!