Endelig har jeg fått somlet meg til å sette pc`en i et annet rom en der jeg har tastatur og skjerm. PC`en min bråker som bare det 😀

Trengte 10 meter skjermkabel og fant en billig en hos MPX.no. men jeg har havnet på en fra Clas Ohlson fordi kabelen fra MPX.no var av utrolig dårlig kvalitet. Den var ubrukbar rett og slett. Og når jeg spør kundeservice hva jeg skal gjøre så svarer de (etter to supportpurringer) at jeg skal sende kabelen tilbake og kjøpe en som er skjermet. Det er bare det at den jeg kjøpte er, ifølge annonsen dobbelt skjermet.

Klikk på linken for å se kabelen:
Link til kabelen

Nå har jeg spurt hva jeg skal kjøpe i og med at den jeg kjøpte allerede er dobbelt skjermet. Vel, nå gidder de ikke svare på support, har purret igjen. Stakkars MPX.no som må svare på slike vanskelige supporthenvendelser 😀

Og jeg må betale returfrakt på en kabel som er så dårlig at den ikke kan brukes, vel, jeg overlever nok det.

Vi kan vel trygt konkludere med at MPX.no ikke er verdt et besøk. Hold dere unna mpx hvis dere vil ha kvalitetsvarer og god kundeservice.

Standard VGA Skjermkabel 10 m – HD15/M – HD15/M
mpx.no skjermkabel

Vestfold Dyrehospital