Det advares i FBI mot parkeringsselskapet Smartsecurity AS eller Smart Security AS som de også kaller seg. Vedkommende person som sto frem i FBI med falskt parkeringsgebyr ble regelrett svindet av nevnte parkeringsselskap. Bildebevisene Smart Security brukte mot henne var også manipulerte av ansatte i firmaet. Det er meget sannsynlig at NRK og FBI har rett i dene saken. Det er faktisk bortimot usannsynlig at de tar feil.

Smartsecurity avsløres i dette programmet som røvere og svindlere og seriøse firmaer bør ikke innlate seg med slike parkeringsfirmaer. Det finnes nok av parkeringsfirmaer i Norge som driver rederlig og velger man en av de så slipper man å få dårlig rykte pga at parkeringsfirmaet man bruker er uærlig. Det nevnte firmaet er ikke engang medlem i Parkeringsklagenemda. Sjekk lista deres hvis du skal velge parkeringsselskap, bruk et seriøst firma.

Smart Security sier på hjemmesiden sin at «Vi har kvalitet og fleksibilitet som varemerke». Det er ikke sant lenger. Etter at de var på FBI så er varemerket deres at de ikke eier kvalitetsbegreper. Og det er neppe eneste gangen de med overlegg har lurt intetanende bilister.

For den som vil snakke med dem anbefales det å ta med skjult kamera, av f.eks. denne typen, slik at man får tatt opp det som sies. Ellers blir det bare ord mot ord. Heldig vis driver de bare i Oslo, byer som Drammen, Horten, Tønsberg, Kongsberg, Lillestrøm og omliggende byer slipper dette firmaet.