Det er sjelden jeg gråter fordi jeg ser noe tragisk, er blitt for avstumpet til det, men denne gangen måtte jeg til pers.

Menneskets ondskap i praksis ? Dette er video av mennesker som steiner et annet menneske til døde. Er det mulig ? Det er ikke mulig å tro at slik ondskap finnes hvis man ikke ser det. Vel, her får du se det. Hva slags kultur er det som muliggjør slike handlinger som dette? De som steiner den 17 år gamle jenta til døde fortjener ikke betegnelsen mennesker. De er dyr. Dette er det laveste av det lave som noe menneske noensinne kan komme.

Dette er ikke en video fra 300 år tilbake i tid. Dette skjedde i April i år og DET SKJER I DAG!!

I begynnelsen ser vi ikke mye, men noen minutter ute i videoen ser vi hvordan store steiner blir kastet mot hodet til jenta og blodet begynner å renne. De fortsetter å sparke etter at hun antageligvis er død. Det tar 7-8 minutter å drepe henne, da er bakken full av blod.

Det er de stolte menn av Kurdistan i Irak som utfører udåden.

Så mitt spørsmål er da. Hva slags samfunn lever disse menneskene i som kan tillate at noe slikt skjer ? Er det sharialoven i praksis ? Er det æresdrap ? Er det kun lokal kultur ?

Du må kanskje tillate active x for å se videoen.

Hvis du ikke får sett videoen her så last den ned fra http://www.goldtunnel.com/stoning.wmv eller http://nakkeskudd.no/lydvideo/stoning.wmv

Noen versjoner av Firefox klarer ikke å spille den. I Internet Explorer så loader den litt før den avspilles.

Les mere på Dailymail

SPRE DENNE VIDEOEN!!

Hvis du skal bruke denne videoen på egen side, vær vennlig å ikke hotlink til den, men last den ned til din egen server. Hvis du må hotlinke så link fra http://www.goldtunnel.com/stoning.wmv. Takk.

Situation in Kurdistan

* In Arbil province alone 358 women have burnt themselves to death since 2003. Another 218 have tried to do so. The prime reason for this, according to the UN, is male pressure
* In 2005, 289 women committed suicide because they could find no reprieve from their problems. The number rose to 533 in 2006
* Between January and March, the UN received information on some forty cases of alleged honour crimes in Arbil, Dohuk, Sulaimaniyah and Salaheddin where young women reportedly died from accidental burns at their homes or were killed by family members for suspected immoral conduct.