Har ikke unngått å ha sett Notar-reklame på busser for tida. Notar sier i reklamen at 92 % av kundene deres er fornøyde. Det vil si at 1 av 10 kunder IKKE er fornøyde. Hva slags reklame er det ??? 1 av 10 kunder er ganske mange spør du meg. Og grunnen til at folk ikke er fornøyde kan være mange; arealavvik, feil ved salgsoppgaven, feil ved kontraktskrivingen, feil ved oppgjør og innsyn i budrunden. Notar ligger helt klart på klagetoppen hos forbrukerrådet med 5 ganger så mange klager som nestemann på listen. Og Notar har ligget på klagetoppen i 5 år. Ser ikke ut til at de vil gjøre noe med det gitt…

I tidligere reklamer (myntet på boligselgere) har Notar reklamert med at de får de beste prisene for boligen din. Hallo, hvem hadde vært såpass «smarte» at de kjøper av dette firmaet da ? Nei, folk kjøper faktisk bolig via Notar så prisene deres kan ikke være veldig høye, da hadde de ikke fått solgt noen boliger. Enten lyver Notar om at de får de beste prisene eller så er de bare dumme og tror at de får de beste prisene. Uansett er de ikke til å stole på. Og 1 av 10 misfornøyde kunder holder uansett ikke. FY, Notar !!!