One.com (klikk for å se siden) sine webhotell-tilbud kan se ok ut i utgangspunktet, men når du begynner å se nærmere på tilbudene og ikke minst betingelsene så vil du se at de har sikret seg på alle bauger og kanter. Den eneste som ikke er sikret er du.

Du kan få problemer allerede med en gang etter at du har bestilt av One.com. I betingelsene står det at etter å ha bestilt sier du ifra deg alle dine forbukerrettigheter, du sier ifra deg angrefristen som er en av de viktigste forbrukerlover vi har i dag. One.com følger dansk lov og den loven er ikke så streng som den norske. Hvis du skal si opp kontoen din må du gjøre det minst 45 dager før fornyelsesdatoen ellers må du betale et år ekstra. Alle andre webhoteller lar deg si opp eller på annen måte avslutte kundeforholdet ved forfall.

One.com følger en utrolig dårlig forretningsskikk og metodene deres er langt ifra en hver normal oppfattelse av skikk og bruk når det gjelder kjøp og salg. Det er ingen andre webhoteller som har så dårlige betingelser. One.com er et webhotell som gjør alt de kan for å holde deg i klørne sine og tyne mest mulig penger ut av deg. Inntil One.com har begynt å oppføre seg normalt og følge norske forbrukerrettigheter frarådes det på det sterkeste å bruke dem på noen som helst slags måte.

Hvis du trenger et webhotell så prøv heller: egne hjemmesidene