Putin putin litvinenkos

stoltenberg pistol hagen
I dag ser vi at Vladimir Putin sitter på en pressekonfranse og kondolerer Alexandr Litvinenkos familie uten å blunke. Utrolig frekt av en mann som etter all sansynlighet selv har beordret drapet. I de senere år har ytringsfriheten blitt innskrenket radikalt i Russland. Systemkritikere og deres familier blir fengslet og drept. Vladimir Putin er på full vei til å føre Russland tilbake til tilstander som vi kjenner fra stalintida. Dette er vårt naboland. Vi har felles grense til en land som dreper sine egne for å beholde og sikre makt.

Vladimir Putins handling kan best sammenlignes med at Jens Stoltenberg beordrer drap på Carl I Hagen. Carl I Hagen kan være veldig brysom til tider og hadde Norge og Stoltenberg hatt like dårlig moral som Putin ville Hagen først havnet i fengsel, så ville han ha blitt drept. Det samme kunne skjedd med journalister i NRK, TV2, Dagbladet, Vg og mange andre regjeringskritikere. Hyggelig tanke hva ?
Alexandr Litvinenkos var på vei til å oppklare mordet på Anna Politkovskaja som etter manges mening også ble beordret av Vladimir Putin. Vladimir Putin har nå på kort tid blitt kvitt to av sine argeste kritikere og samtidig gitt en klar beskjed om hva som skje med mennesker som tråkker han for nærme. Disse to drapene føyer seg inn i rekken av drap på russiske systemkritikere, drap som oftest ikke får store oppslag i media, men som forblir glemt og skjult av et korrupt og særlig underkuet russisk pressekorps. De russiske mediene som velger å skrive om slike hendelser blir fratatt pengestøtte og konsesjoner.

Vær vennlig å gi meg rett når jeg påstår at det er noe galt med verden hvis vi godtar slike handlinger.