rødt kort               paul manger

Paul Manger ved universitetet Witwatersrand i Johannesburg i Sør-Afrika påstår nå at delfiner er like dumme som andre dyr (og mennesker). Pøh, det er ikke sant , delfiner har alltid vært klokere enn mennesker og det vil de alltid forbli, i tillegg er de snille. Alle kjenner vel historiene om skipbrudne mennesker mange mil til havs som har blitt hjulpet til land av snille og kloke delfiner. Hvordan kan dumme dyr gjøre noe slikt ? Nei Paul Manger, finn deg noe fornuftig å forske på og ikke plag oss med tøv som ingen tror på allikevel. Delfinene er kloke, du er det ikke. Du er like tullete som forskerne som har bestemt at Pluto ikke er noen planet lenger. Duster, det er heller ikke sant. Pluto er en planet, ferdig med saken.

Ta deg heller noen boller og kos deg enn å prate tull.