Er det kult at denne kvinnen skal steines ?

 kvinne steines

Er det kult at denne kvinnen skulle steines ? 

skulle steines

I Iran, Yemen, Nigeria, Saudi Arabia, Sudan, og De Forenede Arabiske Emirater, + sikkert noen flere land, praktiseres en syk straff. Steining til døden inntreffer. Man graver ned folk i bakken så bare overkroppen stikker opp, så er det bare for menneskemengden å steine i vei til personen er død. Hva slags syke folk vil være med på å kaste stein på andre mennesker til de dør ??? Og dette er ofte mennesker som påstår at vesten er syk. Ja, ok vesten er kanskje syk, men hallo…

Man kan bli steinet til døde for alt fra å ha sex med nabokona/ mannen til å ha drept noen. Bevis som kreves for å bli steinet er enten tilståelse fra tiltalte eller fire vitner. Gjelder det utroskap skal fire vitner ha sett at «pennen blir dyppet i blekkhuset» som de kaller det. Altså, hvis «pennen blir dyppet i feil blekkhus» skal man steines. Hvor retardert og direkte dum må man være for å godta at ens land bruker sånne lover ?

Det er helt sikkert noen av dere som leser dette som har vært utro, sex med nabokona eller en på jobben. Hva om du skulle steines i morgen ? Føles det rettferdig ? Neppe.

Store norske firmaer har ofte enda større kontrakter i disse landene, men de er feige og tør ikke si sin mening til landets myndigheter i frykt av å miste kontrakter. Fy, det er en skam. Det hadde ikke vært for mye å be om at disse firmaene i hvertfall gav et lite hint om at steining som straff ikke tolereres.

Klikk på bildet av steinen for informasjon om riktig steinstørrelse.

 størrelse på stein

Klikk på bildet av den elektriske stolen for å høre en «sivilisert» henrettelse fra USA. (Jada, de er syke i USA også).

elektrisk stol