Poker på internett er juks, juks og atter juks. Hvem har vel ikke prøvd å spille for lekepenger og oppdaget at det er lett å vinne. Tror du det er like lett å vinne når du spiller for ordentlige penger ? DUH, not. Spilleselskapene gjør det lett å vinne slik at du skal begynne å spille med ordentlige penger. Og det var juks nr.1.

Det finnes en god del folk med gode datakunnskaper som lager sin egen programvare for å bruke på pokerstedene, f.eks med php (hvis du ikke vet hva php er så blås i det). Disse programmene går automatisk og de byr, kaster seg, syner osv. helt automatisk, basert på sjanseprosenter. Tror du at det er lett å vinne mot dem ? neppe. Og det var juks nr.2.

Det verste jukset er allikevel når spilleselskapene programmerer sine sider og roboter til å følge visse regler når det gjelder utdeling av kort. Utdelingen av kort skjer IKKE tilfeldig. Kortene blir delt ut på en sånn måte som gjør at folk byr høyest mulig. Dette selvfølgelig for at spilleselskapene skal tjene mere, jo høyere pott, jo bedre inntjening. Spilleselkapene tar nemlig en del av potten, det er det de tjener penger på. De aller fleste spilleselskaper gjør det på denne måten. Og det var juks nr.3.

Lykke til.