norske skog  revolver

Tenker da på Norske Skog, SAS og andre i den samme høye grådighetsklasse. At Norske skog er grådige er vel ikke noe nytt for de som har eller har hatt festetomter som Norske Skog forvalter. Prøver man å kjøpe tomten huset sitt står på så blir man vanligvis presentert for et krav hinsides all fornuft. Så må man klage og syte, de som er tøffe anlegger sak, og så får man satt ned prisen.
Norske Skog har gått fra å være en normalt sympatisk bedrift til en supergrådig kronemaskin.
Det gjelder forsåvidt SAS også, før så hadde man ihvertfall et visst inntrykk av at SAS var sympatisk. Nå som lavprisselskapene har kommet skjønner alle med minimalt mellom øra at SAS alltid har melket kundene maksimalt. Hvis SAS ikke alltid hadde utnyttet reisende på den måten de har gjort ville de hatt goodwill så det holder, ingen hadde giddet å kjøre med Norwegian hvis SAS historisk hadde oppført seg skikkelig. SAS har laget ris til egen bak når de nå opplever store problemener, man høster som man sår, ikke sant ? Skulle ikke forundre meg om Norske Skog etterhvert får svi…