reklame storebrand

Fy flate. Nå går de på tv igjen, disse kvalme «menneskelige» reklamefilmene for livsforsikring gebyrfri sparing og pensjon i Storebrand. De «kreative» hjernene bak disse filmene finner vi i reklamebyrået Spilberg. De spiller rått på sentimentalitet og retorikk, med suppete pianomusikk og svær natur i bakgrunnen. Og når filmene begynner så snur skuespillerne seg mot deg for å si noe til akkurat deg. For et amatørkonsept.

Hvor dumme tror de (eller vet de) at folk er, alle skjønner at Storebrand er en pengemaskin som selvfølgelig ikke er interessert i folks ve og vel, men snarere ønsker kloa pengene deres. Espen Skjønberg, Anneke von der Lippe, Dennis Storhøi og Svein Tindberg spiller «menneskelige» i disse reklamefilmene og det er synd at så bra folk stiller opp på sånt dritt, men forståelig, Storebrand betaler sinnsvakt bra. Disse filmene er millioninvesteringer og vi skal liksom bite på og tegne forsikringer i hytt og gevær. Og det gjør vi også, det er det verste. Men det er lov å tenke selv. Ikke sant ?

Tenkte du over at det jeg skrev «Men det er lov å tenke selv. Ikke sant ?». Det er sånn Spilberg gjør det, liksom får deg til å tenke selv. Kvalmt, ikke sant ?