Veldig mange reiser på ferie med hunden sin og da gjerne i bil. Dette er gjerne lange bilturer på flere timer og det er derfor ekstremt viktig med komfort for alle involverte.  Så hvordan sikrer man at hunden har det bra underveis i hundeburet når man sitter foran. Hva bør man ha tilgjengelig i hundeburet?  

Først hvis du har en litt urolig hund så kan det være lurt å gi hunden noe berolig. Dette kan gjøre at hunden slapper mer av under bilturen og det øker komforten for alle. Noen ønsker av ulike årsaker å ikke gjøre det på denne måten og det er fult forståelig. Det er viktig å nevne at selv om det kanskje høres litt brutalt ut så hjelper det nervøse og stressa hunder en god del med å takle en biltur.

Det anbefales at man planlegger kjøreturen før man kjører. Da bør man merke seg ut steder man kan stoppe for å gi hunden luft og la den få strekke på beina sine. Man bør ta seg god tid og ikke stresse når man skal reise med hund. Hunden bør få mat dersom det er en veldig lang tur.

Hva bør man ha i hundeburet?

Her er det veldig mange som gjør veldig mange feil. Noen glemmer noe viktig og andre har mye i buret. Vi anbefaler at man har litt vann til hunden tilgjengelig i hundeburet. Det trenger ikke å være mye, det finnes skåler som egner seg utrolig godt for nettopp dette. I tillegg så anbefaler vi at man har et teppe i bunnen av buret. Dette teppet kan du gjerne ha introdusert for hunden din på forhånd slik at det føles kjent for hunden.

Hvis du er i tvil om hva slags tilbehør som passer til hundebur så besøk ekspertene hos  billige-hundebur.com , de har hundebur og tilbehør til alle formål.

I tillegg så kan man gjerne ha en bamse eller annet som bamsen liker å føles trygg med. Det er utrolig viktig å skape en trygghet for hunden. Etterhvert som hunden din lærer seg at det ikke er farlig å kjøre bil så vil hunden til slutt bli veldig godt vandt med det. Derfor er det viktig å prøve å gi hunden positive opplevelser fra dag en. Dette er akkurat som man gjør med barn når man ønsker at de skal syntes at noe skal være gøy. Man må lage gode og fine rammer for hunden.