Det er mange måter å avgjøre hva som er best. Det mest vanlige måten er prøve og omtale. Når man tester dildoer, så får man et helt konkret svar. Dette sexleketøyet fungerer eller ikke. Det er ganske svart eller hvitt når det gjelder dildoer, fordi orgasmen er målet og den er også konkret.

Ikke testet alle dildoer?

Har du verken mulighet eller tid til å teste alle dildoene på markedet, så er omtaler et veldig godt måleapparat. Men det er vanskelig å vite om man kan stole hundre prosent på omtaler. Derfor kan man sjekke salgstallene. Det fine er at nettbutikker har slike tall opplyst på sidene sine. Det får man ikke oversikt over i butikken.

Mulige vurderinger

Her skal vi se på hva som kan avgjøre best-i-test dildo for deg:

*Toppselgere

*Rangering

*Beste omtaler

*Flest stjerner

*Omsetning

Når det gjelder toppselgerne, så gir tallet en konkret antydning på hvor mange dildoer som er solgt. Omsetningen derimot har en ny variabel, nemlig pris. Derfor kan omsetning være litt mindre konkret enn toppselger målet. Rangering handler om hvordan dildoen rangerer på søk i Google eller lignende.

Dildoer kan også få stjerner for hvor godt fornøyde kunder er. Man blir ofte spurt om hvor fornøyd man er etter en handel. Det gir en relativ god pekepinn på hvor godt de likte dildoen. Det kan også være for å være snill, noe kunden egentlig ikke er. Det lager mer kaos for slike som deg.

Velg en spennende dildo

Når alt kommer til alt er det du som skal velge en dildo. Om du er helt ny, så er det mange som anbefaler en dildo med sugekopp. Dette er dildoer uten vibrasjon og som man kan styre selv. Dermed vil man få en god innføring i sexleketøyets fordeler og ulemper.