Mye vil ha mer…

Det er ikke nok å vinne prisen som verdens beste fotballspiller fem ganger, sier Cristiano Ronaldo. Han higer etter mer ære og berømmelse.

Real Madrid-spilleren sier at han vil være fornøyd, hvis han vinner prisen to ganger til.

– Jeg vil ha syv priser. Fem er bra, men syv er yndlingstallet mitt så syv ville være stort, sier angriperen under prisutdelingen i London for «The Best Fifa Football Awards«.

Ronaldo var den dominerende spilleren på Real Madrid, som både vant den spanske ligaen og Champions League forrige sesong. Med imponerende 44 mål i 48 kamper for klubb- og landslag er det vanskelig å komme utenom at Ronaldo har vært avgjørende for Portugal og Real Madrid sine seire.

– Tusen takker fordi dere stemte på meg, sa Cristiano Ronaldo, etter at han hadde fått overrakt prisen fra Diego Maradona og den brasilianske Ronaldo.

Ronaldo og Messi har delt Fifa-hederen mellom seg gjennom de siste ti årene, men portugiseren har vunnet fire av de siste fem gangene. Fifa delte ut tittelen  Fifa World Player of the Year fra 1991 til og med 2009. Fra 2010 til og med 2015 samarbeidet Fifa med Ballon d’Or-kåring i en kåring med navnet Fifa Ballon dOr.